Hinnasto

Valokuva on ihana muisto, jota voi ihmetellä vielä kymmenienkin vuosien jälkeen.

Kuvauspalvelut

Potrettikuvaus alk. 89€

Upeat omannäköiset kuvat muistoksi vaikkapa valmistujaisista, perheestä tai raskausajasta.

 • Muotokuvaus
 • Valmistujaiskuvaus
 • Odotusajan kuvaus
 • Lapsikuvaus

Kuvaus toteutetaan miljöössä tai asiakkaan kotona. Hinta sisältää ALV:n

Eläinkuvaus alk. 69€

Haluatko ikuistaa lemmikkisi parhaimmat puolet tai saada kauniin, ajatuksella toteutetun miljöökuvan taulua varten?

 • Rakennekuvat
 • Muotokuvat
 • Pentukuvaukset

Kuvaus toteutetaan miljöössä tai asiakkaan kotona. Hinta sisältää ALV:n

Tapahtumakuvaus alk. 139€

Tallennetaan ikimuistoinen tapahtuma juuri sinulle räätälöidyllä kuvauspaketilla. 

 • Henkilöstökuvaukset
 • Häät
 • Ristiäiset
 • Urheilutapahtuma
 • Konfirmaatio

Kuvaus toteutetaan miljöössä tai asiakkaan kotona. Hinta sisältää ALV:n

Mitä kuvauksissa tapahtuu?

Pyrin siihen, että kuvaushetki olisi kaikille osapuolille rento. Tavoitteena on omannäköinen hyvän mielen kuvaus, joka on rentouttava ja positiivinen kokemus. Ohessa on pieni opas siihen, millainen tilaus ja kuvausprosessi tulee olemaan. Klikkaamalla saat lisätietoa eri vaiheista.
Kuvauksien sopiminen aloitetaan yhteydenotolla esimerkiksi yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan sähköpostilla. Yhteydenottoon vastataan kolmen päivän sisällä. Mikäli otat yhteyttä yhteydenottolomakkeella, tulisi sinun saada varmistusviesti siitä, että viesti on vastaanotettu.
Kuvausten suunnittelussa pohditaan mahdollisten kuvausten ajankohtaa, kestoa sekä paikkaa. Voit ilmoittaa viestisi yhteydessä, toivotko yhteydenottoa puhelimitse vai sähköpostilla. Mikäli puhelimitse, voit itse ehdottaa aikaa, jolloin pystyt keskittymään suunnitteluun. Kyselen yleensä kuvattavan toiveita ja ideoita tulevien kuvien tyyliin, inspiraatiokuvat ovat paras tapa antaa osviittaa toivotusta lopputuloksesta. Tässä vaiheessa myös kerron, mikäli oma taitotasoni ei riitä toivomasi kaltaiseen kuvaukseen tai ajankohta on jo varattu. Suunnitteluvaiheessa sovitaan myös hinnasta, kuvien määrästä ym.
Kuvaukset toteutetaan suunnitteluvaiheen perusteella, yleensä miljöössä tai kuvattavan kotona. Kuvauksissa saa olla tukihenkilö(itä) mukana, mikäli kuvattava haluaa. Kuvauksen kesto riippuu kuvausten laadusta, eli onko kyseessä potretti-, eläin- vai tapahtumakuvaus. Tapahtumakuvauksissa kestää pidempään.
Asiakas saa valita salasanasuojatun gallerian avulla mieleisensä kuvat, joista muokkaan valmiit tuotteet. Kuvat on ladattu väliaikaiseen kuvien välityspalveluun, josta ne ovat saatavilla viikon ajan. Kuvat saa automaattisesti sekä värillisenä että mustavalkoisena versiona. Kuvat maksetaan laskulla, jonka saat sähköpostitse kuvausten jälkeen.
Kuvaukset toteutetaan kevytyrittäjänä, laskutus tapahtuu laskutuspalvelun kautta. Sivustolla ilmoitetut hinnat sisältävät suunnittelun, tunnin kuvausajan, 5-10 muokattua kuvaa, ALV:n sekä matkat 30km säteellä Jyväskylästä. Yli menevät kilometrit laskutan 0,43€/km. Suunnitteluvaiheessa sovitaan juuri sinulle sopivaan kuvaukseen kiinteä hinta, mikäli haluat pidemmän kuin tunnin kuvausajan. Tapahtumakuvauksien kuvamäärästä sovitaan erikseen tapahtuman laadun mukaan.