Mie oon Johanna!

Etelä-Savon kasvatti, joka otti hieman vauhtia Pohjois-Karjalasta päätyäkseen toistaiseksi Keski-Suomeen. Reissua on tullut tehtyä, mutta nyt on hyvä toteuttaa unelmiani Jyväskylästä käsin.

Kuka ihmeen johanna?

Koko pienen ikäni haaveillen ja suuruuksia tavoitellen on tämä Etelä-Savon kasvatti porskuttanut etiäpäin elämässä. Savonlinnasta suuntasin toteuttamaan ensimmäisen haaveeni Kiteelle: kouluttauduin eläintenhoitajaksi samalla, kun nappasin valkolakin kainaloon. Sieltä tuulet pyöräyttivät kotikaupungin kautta Jyväskylään, missä valmistuin joulukuussa 2020 tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi. Nykyisin asustelen Jyväskylässä, mutta toteutan kuvauksia koko Keski-Suomen alueella.

Valokuvaus astui kuvioihin jo teini-iässä. Rippilahjaksi saamillani rahoilla ostin ensimmäisen oman kameran, senkin ostin aluksi, ”koska muillakin on”. Lopulta tuosta ostoksesta kehittyi vakituinen harrastus ja vuonna 2016 Jyväskylään muutettuani se jalostui vakavammaksi tekemiseksi. Nykyisin olenkin erikoistunut ihmisten, koirien sekä hevosten kuvaamiseen.

Tutustu lisää töihini

Tutki, ihmettele ja ihastu